Bilder (Ta også en titt på "arkivet".)

Her er noen bilder av og med oss....

Fra våre første lokaler i Langveien 32.Det var her det hele startet, med Ramón Giménes og Nili Deloya i Musikkhusets selskapslokaler i 1998. Dette bildet er dog tatt noen år senere.


Oppvisning i argentinsk folklore: Bolas!Her ser vi Augusto Cancino midt i et forrykende show med et tradisjonelt argentinsk fangstredskap: bolas!

I dag brukes bolas vel så mye til oppvisninger som krever både presisjon, musikalitet og styrke. Ingen tvil om at Augusto har det som trengs!Oppvisning under Nordic Light.Rene oppvisninger i argentinsk tango er noe som klubben har blitt forespurt om ved flere anledninger. Her ser vi fra en åpningsseremoni under Kristiansunds internasjonale fotofestival: Nordic Light.


Klassebilde.Vi har hatt flere instruktører innom siden starten i 1999. Det var en stor glede for oss å ha Adrian Carmona fra Buenos Aires på besøk. Han var her første gang i november 2009.

Bidet er fra hans andre besøk i april 2010. (Det er han som sitter på huk foran til høyre.)


Konsert på Café Onkel & Vennene hans.Tenk å ha sitt eget tangoorkester! Det er kanskje å ta litt hardt i å si at vi har et "eget" orkester, men vi er så heldige å ha orkesteret Hjemmelaget her på Nordmøre. Hjemmelaget har tildels spesialisert seg på argentinske tangoer.

Bildet er fra en konsert på Café Onkel i april 2010, hvor Line Kristansen Cancino stod for vakker sang.


Tango på Amfi.På et kjøpesenter kan man shoppe til armene sleper i gulvet, eller man kan finne ut at alt man trenger å gjøre er å danse tango.


Her bor vi.Nederst i Kaibakken i Kristiansund ligger Café Onkel & Vennene Hans. Dette er en meget hyggelig restaurant/café-bar midt i sentrum av byen. Her har vi en rikholdig bar, som i tillegg til kaffe i mange varianter, har alle rettigheter og enkel matservering. Våre ukentlige dansekvelder holdes i restaurantens andre etasje.


Akkurat passe..Vi kan ikke skryte av å ha byens største dansegulv, men kanskje det koseligste.. Her har vi ved et par anledninger arrangert tangokonserter og fått plass til et helt orkester i tillegg til dansere og publikum.


Flere bilder kommer....Enn så lenge finner du kanskje noen kjente fjes HER ;) <klikk