Livet er en tango! -Ramón Giménez

Tango Nordvest har siden starten i 1999 stått på for å gi folk i Kristiansund og omegn anledning til å oppdage den argentinske tangoen. Vi har gjennom alle disse årene kunnet tilby opptil flere kurs årlig, etterhvert ukentlige dansekvelder og en rekke festlige sammenkomster. Argentinsk tango er en dans som appellerer til stadig flere, og det har vært en glede for klubben å kunne bidra til dette. Klubben blir av mange tilreisende beskrevet som noe helt unikt og positivt. Byen kan være stolt av å "huse" en klubb som Tango Nordvest!

Men....

Det som har gjort det mulig å drive klubben i over ti år, er våre medlemmer. Uten medlemmer vil ikke klubben overleve!

Vi ønsker å kunne tilby flere kurs, dansekvelder, tangokaféer osv., også i fremtiden. Samtidig vil vi jobbe for å videreutvikle våre aktiviteter til beste for våre medlemmer. Dersom du ikke allerede er medlem av Tango Nordvest er du hjertlig velkommen til å bli det.

Du vil motta informasjon om en rekke av våre aktiviteter som ikke legges ut på vår hjemmeside. Dette kan f.eks. være fester (og de er det jo noen av ☺) og diverse tilbud forbeholdt klubbens medlemmer i tillegg til annen nyttig informasjon. Medlemmer vil også få et utvidet tilbud når det gjelder oppfølging og utvikling av ferdigheter i tango.


Medlemskapet koster kr. 350,- pr. halvår, og

betales til kontonr.: 3930 54 70639

For mer informasjon og innmelding kontakt Anita Fjellstad.